Kierrätyskeskus

Alueelle otetaan vastaan pilaantumattomia maa-aineksia ja rakennusjätettä, jotka välivarastoidaan alueelle ennen niiden jatkojalostamista hyötykäyttöön tai toimitettavaksi muualle jalostettaviksi.

Ympäristöluvan mukaisesti voimme ottaa vastaan betonia, betonimursketta, kevytbetonia, tiiltä, asfalttia ja muussa rakentamisessa ja purkamisessa syntyvää jätettä ja puuta.

Otamme myös vastaan puhtaita maa-aineksia ja louhetta. Jos tarvitset lisää tilaa työmaalle voit tuoda puhtaita maa-aineksia alueellemme. Paluukyydillä voit viedä kiviaineksia, jolloin syntyy selvää kustannussäästöä.

Kiviainekset kaikkeen rakentamiseen

Yhteystiedot

Kaukasalon Sora

Mäkelänkankaantie 209
49490 Neuvoton
Katso sijainti kartalla

Puhelin: 0400 253 444

Sähköposti: myynti@kaukasalonsora.fi


Kaukasalon Sora on Neuvottoman Varastot Oy:n kuuluva kiviainesten tuotantoon ja myyntiin erikoistunut paikallinen perheyhtiö.

Ajankohtaista: Vuokraa peräkärry ja vie mursketta, sepeliä tai hiekkaa kotiisi tai mökille. Vuokra aika 4 h. Hinta 70 € sisältäen kiviaineksen n. 750 kg.

Pyydä tarjous tai lähetä viesti

Kiinnostuitko palveluistamme? Haluatko tarjouksen tai lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme? Täytä lomake ja kysy lisää, vastaamme mielellämme!